Jonas Nielsen

Advokatfullmektig

Jonas Nielsen er utdannet jurist ved Universitetet i Bergen og har et brennende engasjement for å hjelpe deg når du står i en av livets kriser.

Han er kjent for sin evne til å håndtere komplekse saker med følsomhet og respekt. Som jurist møter han sine klienter med omsorg, empati, profesjonalitet og ærlighet, slik at du kan være trygg på at din sak blir godt ivaretatt.

Jonas har dybdegående erfaring fra Jussformidlingen i Bergen, hvor han har spesialisert seg på familierett. Gjennom dette arbeidet har han utviklet en omfattende forståelse av familierettens intrikate aspekter, noe som setter ham i en sterk posisjon til å hjelpe klienter gjennom deres juridiske utfordringer.

Våre klienter opplever Jonas som en autoritet i sitt felt, men samtidig som en person de kan stole på i vanskelige tider. Hans evne til å kombinere juridisk ekspertise med menneskelig forståelse gjør ham til en pålitelig støtte i saker som rører ved familiens kjerne.

Jonas legger stor vekt på hver sak, og streber etter å finne de beste løsningene for dine spesifikke behov og omstendigheter.

Med Jonas Nielsen som din støtte, kan du føle deg trygg på at dine familierettslige spørsmål behandles med den største profesjonalitet og omtanke for din personlige situasjon.

Edvard Liljedahl Jonberg

90 70 70 10

«Utrolig dyktige advokater som gir meget god oppfølging og veiledning. Vil anbefale advokatfullmektig Jonas Nielsen på det varmeste!»

Anna L.

Bergen

«Veldig fornøyd med bistand fra advokat Jonas. Absolutt å anbefale.»

Maria W.

Bergen

«Takk for fantastisk arbeid og fantastisk behandling. Det var en glede å samarbeide med dere alle..»

Muhamed O.

Bergen

«Jeg er svært fornøyd med Jonas sin bistand i min sak. Han har vært påskrudd hele veien, og jeg har følt meg veldig godt ivaretatt. Jonas har også gitt jevnlige tilbakemeldinger på hvor saken står, og han har svart fort på alle mine spørsmål. Jeg kan varmt anbefale Jonas og Bergen Familieadvokat.»

Anna S.

Bergen

«Takk til Jonas Nielsen for bra gjennomført sak, meget fornøyd.»

Sjur T.

Bergen

Hva du kan forvente hos oss

Hos oss møter du advokater med spesialisering på familie, barne- og skilsmisselovgivning.

Med et bredt netverk av støttespillere i Bergen og Hordaland, er vi vell utrustet til å løse opp i familietvister, arveoppgjør, barnefordeling, og andre saker på en effektiv og hurtig måte.

Z

Advokater spesialisert på familierett

Z

Erfaring med familierelasjoner og konfliktløsning

Z

Juridisk avklaring av loven i din sak

Z

Fokus på langvarige helhetlige løsninger

Snakk med oss om din sak

Fyll inn skjemaet, og fortell oss litt om din situasjon.
Vi svarer deg alltid innen 1 arbeidsdag.
  Bergen Familieadvokat

   

  Strandkaien 18, 5013 Bergen, Norway

  Telefon: 55 32 12 52

  Bergen Familieadvokat

  Bergen Familieadvokat er et lokalt advokatfirma i Bergen, spesialisert på å løse saker som omhandler barn, samliv, arv og familie.

  [email protected]
  Strandkaien 18, 5013 Bergen
  +47 90 70 70 10

  SOSIALE MEDIER

  Copyright © Bergen Familie Advokat AS

  Org.nr 990 516 308 MVA