Kjerstin Irene Hauge

Rådgiver

Kjerstin Irene Hauge jobber som rådgiver i Bergen Familieadvokat.

Hun setter fokus på å bistå mennesker som har behov for å bli tryggere i seg selv, og særlig å hjelpe kvinner som lever i, eller som er kommet ut av voldsforhold i nær relasjon.

Hennes arbeid går ut på å bidra til personlig utvikling, og hun bruker både sin allsidige erfaringsbakgrunn via livet og sin fagutdannelse når hun arbeider.

Hun er utdannet innen kommunikasjon, coaching, og personlig utvikling, med erfaring fra arbeid med barn og unge som er i en vanskelig situasjon.

Kjerstin har en usedvanlig god evne til å lytte og se hvert enkelt menneske. Hun brenner for å hjelpe, og vi i Bergen Familieadvokat er heldige som har henne med på laget.

90 70 70 10

Kundomtaler fra tidligere klienter

« Var heldig når eg hadde bruk for advokat, og traff Janneche. Den gangen var det testamente, seinare ei konflikt med arv etter eit gardsbruk.

I denne tida har eg lert at Janneche er ein dyktig advokat, ho er fagleg dyktig, set seg godt inn i sakena, og so møter du eit medmenneske. Vil anbefala ho på det varmaste «

Kari Margrethe Rundhovde

21. Oktober 2017, Bergen

Jeg møtte Janneche Lindtner i november 2013. Helt siden den gang har hun vist stor forståelse for min livssituasjon, og har virkelig gjort seg umak for å sette seg inn i både saken og meg som person. Jeg har opplevd en enorm respekt og et oppriktig ønske om å hjelpe meg. Min opplevelse av Bergen Familie Advokat, og Janneche Lindtner spesielt, er profesjonalitet, engasjement og omsorg. Tusen takk for hjelpen!
Ingrid Holm Andersen

17. Oktober 2017, Bergen

Hva du kan forvente hos oss

Hos oss møter du advokater med spesialisering på familie, barne- og skilsmisselovgivning.

Med et bredt netverk av støttespillere i Bergen og Hordaland, er vi vell utrustet til å løse opp i familietvister, arveoppgjør, barnefordeling, og andre saker på en effektiv og hurtig måte.

Z

Advokater spesialisert på familierett

Z

Erfaring med familierelasjoner og konfliktløsning

Z

Juridisk avklaring av loven i din sak

Z

Fokus på langvarige helhetlige løsninger

Snakk med Kjerstin

Fortell meg litt om din sak i skjemaet under, så kontakter jeg deg snarest.

Bergen Familieadvokat

 

Strandkaien 18, 5013 Bergen, Norway

Telefon: 55 32 12 52

Bergen Familieadvokat

Bergen Familieadvokat er et lokalt advokatfirma i Bergen, spesialisert på å løse saker som omhandler barn, samliv, arv og familie.

[email protected]
Strandkaien 18, 5013 Bergen
+47 90 70 70 10

SOSIALE MEDIER

Copyright © Bergen Familie Advokat AS

Org.nr 990 516 308 MVA